Koostisosad
- 500 g Kanafilee
- 150 g Leib
- 25 g Till
- 2 tk MunaKeskmise suurusega kanamuna
- 10 ml Oliiviõli
- 1 näputäis SoolOma maitse järgi
- 1 näputäis PiparJahvatatud. Oma maitse järgi
Valmistamine
Paneeritud kanafilee, ja just nimelt rinnafilee, on üks rikkamaid valguallikaid. Toitumisspetsialistide ja sportlik-aktiivse eluviisi harrastajate lemmikroog. Oluline on, et söök ei oleks mitte ainult kasulik, vaid ka maitsev ja ilus. Seetõttu – kui olete küllastunud kanafilee standartsetest valmistamisviisidest, proovige midagi uut.
Sammud
1 Valmis | Alustuseks valmistame paneeringu: |
2 Valmis | |
3 Valmis | |
4 Valmis | |
5 Valmis | |
6 Valmis | Hakkame tegelema kanaga: |
7 Valmis | |
8 Valmis | |
9 Valmis | |
10 Valmis | Nipid: |
Jäta esimene kommentaar!