0 0
Tilli ja leivaga paneeritud kanafilee. Maitsev ja ebatavaline alternatiiv tüütutele kanaretseptidele.
Jaga sõpradega:
Või lihtsalt kopeeri ja jaga viidet
Koostisosad
Portsjonite arv:
500 g Kanafilee
150 g Leib
25 g Till
2 tk Muna Keskmise suurusega kanamuna
10 ml Oliiviõli
1 näputäis Sool Oma maitse järgi
1 näputäis Pipar Jahvatatud. Oma maitse järgi
Toiteväärtus
100 g
Portsjon
153 kcal
Kalorsus
19.1 g
Valgud
4.5 g
Rasvad
8.1 g
Süsivesikud
Lisa kokaraamatusse

Selleks, et lisada retsepti oma kokaraamatusse/järjehoidjatesse on vajalik sisse logida või registreerida.

Koostisosad
Valmistamine
Jaga

Paneeritud kanafilee, ja just nimelt rinnafilee, on üks rikkamaid valguallikaid. Toitumisspetsialistide ja sportlik-aktiivse eluviisi harrastajate lemmikroog. Oluline on, et söök ei oleks mitte ainult kasulik, vaid ka maitsev ja ilus. Seetõttu – kui olete küllastunud kanafilee standartsetest valmistamisviisidest, proovige midagi uut.

Sammud
1
Valmis

Alustuseks valmistame paneeringu:

Purustame leiva köögikombainis. (Kasutame kõrge äärega kaussi ja saumikserit, aga võib kasutada ka blenderit, ja till ning leib korraga peenestada).

2
Valmis

Hakime tilli peeneks ning lisame leivapurule.

3
Valmis

Saadud segu maitsestame soola ja pipraga.

4
Valmis

Valame paneeringu laiema äärega taldrikule või kaussi, et kanatükke oleks mugavam paneerida.

5
Valmis

Klopime lahtilöödud munad hoolikalt vispli või kahvli abil ühtlaseks seguks. Lisame soola, pipra.

6
Valmis

Hakkame tegelema kanaga:

Lõikame kanaliha pikkadeks, umbes 6 cm pikkusteks ja ca 1,5 cm jämedusteks ribadeks.

7
Valmis

Paneerime iga tükki esiteks munasegus, seejärel leivas. Paneerimise ülejäägi raputage ära, et need ei satuks pannile.

8
Valmis

Asetame kanatükid õliga määritud eelnevalt kuumutatud pannile ja praeme mõlemalt poolt 2-3 minutit.

9
Valmis

Valmis!

10
Valmis

Nipid:

Sööge kohe. Kui jätate paneeritud kanafilee järgmiseks päevaks, ei ole paneering enam nii krõbe.
Kui teile maitsevad koriander või köömned, siis lisage neid leivale. Saavutate veelgi erilisema maitse.
Paneeritud road kinkis meile Hispaania köök, suur tänu neile selle eest.

Retsepti tagasiside
Retsepti tagasiside puudub, kasutage allpool olevat vormi, et seda postitada
Oa singisalat
eelmine
Punase oa singisalat on isuäratav suupiste
Pannkoogid kohupiimaga
järgmine
Pannkoogid kohupiimaga, kaneeli ja marja-puuvilja täidisega
Oa singisalat
eelmine
Punase oa singisalat on isuäratav suupiste
Pannkoogid kohupiimaga
järgmine
Pannkoogid kohupiimaga, kaneeli ja marja-puuvilja täidisega
Jäta kommentaar

Jäta esimene kommentaar!

Teavita
avatar
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here