0 0
Jaga sõpradega:
Või lihtsalt kopeeri ja jaga viidet
Koostisosad
Portsjonite arv:
160 g Spagetid Täistera nisujahust
230 g Kanafilee
7 g Või
2 tk Sibul Keskmise suurusega
100 g Juurseller
200 g Koor
0.5 tl Sool 20-33%
1 näputäis Must pipar Jahvatatud
0.5 tl Oregano Kuivatatud
Toiteväärtus
1 por.
Portsjon
407 kcal
Kalorsus
19.7 g
Valgud
19.5 g
Rasvad
37.5 g
Süsivesikud
Lisa kokaraamatusse

Selleks, et lisada retsepti oma kokaraamatusse/järjehoidjatesse on vajalik sisse logida või registreerida.

Rahvusköök:
Koostisosad
Valmistamine
Jaga

Ülipeene maitsega Carbonara koorekastmes selleri ja vürtsidega pakub uut maitseelamust. Tänu unustamatu maitsele ja lihtsusele antud roog hakkab tihti kaunistama Teie lauda.

Sammud
1
Valmis

Enne valmistamist puhastage seller ja sibul ning peske jooksva vee all. Samuti ka kanafilee.

2
Valmis

Kui kõik toiduained on valmis pange potti veega pliidile keema

3
Valmis

Lõigake sibul pooleks ja seejäärel peenteks viiludeks.

4
Valmis

Seller lõigake samuti peenteks viiludeks. Mida peenemaks lõigate sellerit, seda aromaatsem tuleb Carbonara kaste.

5
Valmis

Tükeldage mitu selleri viilu peenteks ribadeks. Mida peenemaks, seda parem.

6
Valmis

Asetage pool kanafileed lõikelauale. Pressige käega vastu lõikelauda ja lõigake ristipidi ribadeks. Tulemuseks saab 2-3 kanafilee viilu, laiusega 3-4 mm.

7
Valmis

Kanafilee viilud lõigake 2-3 mm laiusteks ribadeks.

8
Valmis

Kuumutage pann keskmisel kuumusel, oodake paar minutit ja lisage või.

9
Valmis

Kui või on sulanud, passeerige sibul aeg ajalt segades, nii et see muutuks kergelt kuldseks ja läbipaistvaks.

10
Valmis
8 minutit

Selleks ajaks vesi spagettide jaoks hakkab keema. Koheselt asetage spagettid potti ja segage korra läbi puulusika abil. Keetke 8 minutit. Ärge keetke pastat liiga kaua! Pastat tuleb teatud aja tagant kontrollida. Võtke tangide või kahvliga üks pastatükk veest välja ja proovige seda. Kui pastal on hammastele pisut “vastuhakkamist”, siis on ta küpsusastmel.

11
Valmis

Kui sibul muutub läbipaistvaks, lisage seller. Praadige veel 3 minutit sibul ja seller kuldseks.

12
Valmis
5 minutit

Lisage kanafilee köögiviljade jurde ja segage kõik korralikult läbi. Praadige veel 4-5 minutit kuni täieliku valmimiseni. Köögiviljad ja kana peavad olema kergelt kuldset värvi.

13
Valmis

Lisage tassitäis külma vett spagettide sisse, et nad kokku ei kleebuks. Ühe minuti pärast valage pasta sõelale nõrguma.

14
Valmis
1 minut

Viimaseks “vaevaks” on lisada koor ja aromaatseid vürtse meie ülimaitsva Carbonara kastme sisse. Valage koor pannile ja lisage sool, must pipar ning oregano. Kuumutage segades umbes minuti jooksul.

15
Valmis

Tõstke pann tulelt ja lisage spagetti Carbonara koorekastme sisse. Segage kõik korralikult läbi. Meie ülimaitsev pasta Carbonara on valmis.

16
Valmis

Võib serveerida erinevatel viisidel:
1) Võtke taldrikut ja serveerimistangid või 2 kahvlit. Tõstke pasta väikeste koguste kaupa taldriku peale (päripäeva). Võib kaunistada peterselliga või basiilikuga.
2) Teise variandi puhul pange samamoodi pasta taldriku peale. Riivige peenel riivil kõva juust ja hakige peterselli nii peeneks kui võimalik ning puistake peale. Soovi korral võib kaunistada ka toore munakollasega.
Head isu ja meeleolukat päeva!

Retsepti tagasiside
Retsepti tagasiside puudub, kasutage allpool olevat vormi, et seda postitada
Maitsvad kodused sõrnikud
eelmine
Maitsvad kodused sõrnikud
järgmine
Klassikalised pannkoogid piimaga ja keeva veega
Maitsvad kodused sõrnikud
eelmine
Maitsvad kodused sõrnikud
järgmine
Klassikalised pannkoogid piimaga ja keeva veega
Jäta kommentaar

Jäta esimene kommentaar!

Teavita
avatar
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here