• Pealeht
  • Kanatoidud
  • Tatar kanaga – isuäratav ja toitev lisand igapäevaseks menüüks
0 0
Tatar kanaga-lihtne ja väga toitev lisand igale menüüle. Valmistada tatart kanalihaga väga kerge, aga tulemus rõõmustab teid maitse ja aroomiga.
Jaga sõpradega:
Või lihtsalt kopeeri ja jaga viidet
Koostisosad
Portsjonite arv:
300 g Kanafilee
1 tk Porgand
0,5 tk Sibul
25 ml Taimeõli
1,5 spl Tomatikaste
1 küüs Küüslauk
maitse järgi Sool
maitse järgi Pipar
1 klaas Tatar
2 klaasi Keedetud vesi
Toiteväärtus
100 g
Portsjon
180.6 kcal
Kalorsus
14.5 g
Valgud
5.7 g
Rasvad
18.3 g
Süsivesikud
Lisa kokaraamatusse

Selleks, et lisada retsepti oma kokaraamatusse/järjehoidjatesse on vajalik sisse logida või registreerida.

Rahvusköök:
Koostisosad
Valmistamine
Jaga

Tatar kanaga – rammus, maitsev ja väga toitev vene roog igaks päevaks. Selline lisand hästi täiendab igapäevast lõunasööki ja kaunistab piduliku laudkonna. Rooga eelistuseks on see, et see ideaalselt sobib kõikide kala-, liha- või köögiviljade pearoogadega. Lisand suurepäraselt täiendab kerged köögivilja salatid, seene eelroad ja aromaatsed suitsutooded Roog mitte ainult ei sisalda palju kaloreid ja rasva, kuid ka väga kasulik. Selle lisandi valmistamine ei võta palju aega – kõigest 40 minutit. Serveerida tatart tuleb soojana – otse panni pealt!

Sammud
1
Valmis

Enne seda, kui hakkata toitva tatrast lisandi valmistamisega, tasub puhastada köögivilju, ette valmistada tangud ja vürtsid. Kana rinnakut tuleb pesta ja puhastada filee üleliigsest nahakilest.

2
Valmis

Pestud ja hoolikalt kuivatatud kanafilee tükeldada piisavalt suurteks kuubikuteks.

3
Valmis

Hakkida sibulat väikesteks kuubikuteks.

4
Valmis

Puhastatud porgandit riivida piisavalt suure riiviga või köögikombainiga.

5
Valmis

Kuumutada panni ja kallata taimeõli pelale. Praadida kanaliha.

6
Valmis

Maitsestada liha pipraga ja lemmik vürtsidega maitse järgi ja valmistada kanaliha kuni kuldpruuni värvini.

7
Valmis

Lisada kanafilee juurde tükeldatud sibul ja hautada kõik koos veel paar minutit.

8
Valmis

Lisada riivitud porgand ja valmistada segu kuldpruunistuseni ja kõikide köögiviljade pehmenduseni. Praadimise ajal köögivilju tasub aegajalt segada, et nad ei kõrbeks.

9
Valmis

Tatart hoolikalt pesta kestadest ja igasugustest purudest, lisada praetud köögivilja ja kanaliha juurde.

10
Valmis

Lisada tatra juurde tomatikastet. Kodus valmistatud või ostetud-kuidas te soovite. Paremini valida magus-hapu kaste sordid-rooga rikkalikumaks maitseelamuseks. Lisandi peale pigistada küüslauguküüs.

11
Valmis

Valada aromaat lisandit keedetud veega, hoolikalt segada kõik rooga koostisosad ja jätta hautama kuni tatra valmiduseni.

12
Valmis

Serveerida aromaatset tatart lauale. Head isu! Tatra ja kanaliha lisand on suurepärane variant madala kalorisisaldusega õhtusöögiks või toitva lõunasöögiks. Roog on lihtne valmistamisel ja väga maitsev. Mitmekesistada tatart võib pikantse vürtsidega, aromaatse maitserohelisega või huvitava tomatikastega.

Retsepti tagasiside
Retsepti tagasiside puudub, kasutage allpool olevat vormi, et seda postitada
omlett juustuga
eelmine
Omlett juustuga – parima klassikalise prantsuse retsepti üksikasjad
lavasirullid kanaga
järgmine
Lavaširullid kanaga – toitev ja mahlane türgi roog
omlett juustuga
eelmine
Omlett juustuga – parima klassikalise prantsuse retsepti üksikasjad
lavasirullid kanaga
järgmine
Lavaširullid kanaga – toitev ja mahlane türgi roog
Jäta kommentaar

Jäta esimene kommentaar!

Teavita
avatar
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here