- 300 g Kanafilee
- 1 tk Porgand
- 0,5 tk Sibul
- 25 ml Taimeõli
- 1,5 spl Tomatikaste
- 1 küüs Küüslauk
- maitse järgi Sool
- maitse järgi Pipar
- 1 klaas Tatar
- 2 klaasi Keedetud vesi
Tatar kanaga – rammus, maitsev ja väga toitev vene roog igaks päevaks. Selline lisand hästi täiendab igapäevast lõunasööki ja kaunistab piduliku laudkonna. Rooga eelistuseks on see, et see ideaalselt sobib kõikide kala-, liha- või köögiviljade pearoogadega. Lisand suurepäraselt täiendab kerged köögivilja salatid, seene eelroad ja aromaatsed suitsutooded Roog mitte ainult ei sisalda palju kaloreid ja rasva, kuid ka väga kasulik. Selle lisandi valmistamine ei võta palju aega – kõigest 40 minutit. Serveerida tatart tuleb soojana – otse panni pealt!
1 Valmis | |
2 Valmis | |
3 Valmis | |
4 Valmis | |
5 Valmis | |
6 Valmis | |
7 Valmis | |
8 Valmis | |
9 Valmis | |
10 Valmis | |
11 Valmis | |
12 Valmis | Serveerida aromaatset tatart lauale. Head isu! Tatra ja kanaliha lisand on suurepärane variant madala kalorisisaldusega õhtusöögiks või toitva lõunasöögiks. Roog on lihtne valmistamisel ja väga maitsev. Mitmekesistada tatart võib pikantse vürtsidega, aromaatse maitserohelisega või huvitava tomatikastega. |
Jäta esimene kommentaar!