0 0
Õrn koorene böfstrooganov kanasüdametega, mis on täiendatud maitsvate võipuravikkudega. Rikkalik kaste erksa metsaseene maitsega muudab toidu uskumatult isuäratavaks.
Jaga sõpradega:
Või lihtsalt kopeeri ja jaga viidet
Koostisosad
Portsjonite arv:
600 g Kanasüdamed
300 g Võitatik Toor
200 ml Hapukoor Väherasvane
150 g Sibul
20 g Küüslauk
15 ml Taimeõli
15 ml Veiniäädikas
1 näputäis Must pipar Jahvatatud. Oma maitse järgi
1 näputäis Sool Oma maitse järgi
Toiteväärtus
100 g
Portsjon
114 kcal
Kalorsus
8.5 g
Valgud
7.6 g
Rasvad
2.8 g
Süsivesikud
Lisa kokaraamatusse

Selleks, et lisada retsepti oma kokaraamatusse/järjehoidjatesse on vajalik sisse logida või registreerida.

Rahvusköök:
Koostisosad
Valmistamine
Jaga

Böfstrooganov on tuntud SRÜ riikide köökide roog. Klassikaline retsept sisaldab veiseliha. Tänu veiselihale saigi retsept oma nime. Strooganov moodi võib aga valmistada ka suure hulga teisi huvitavaid toite. Nii sobivad traditsioonilise retseptiga suurepäraselt kokku ka kanasüdamed. Süda on mitte ainult maitsev, vaid ka rikas erinevate vitamiinide ja aminohapete poolest. Kanasüda sisaldab rohkelt rauda, tsinki, ja mis kõige olulisem – on hästi valgurikas.

Sammud
1
Valmis

Viilutame värske sibula poolrõngasteks.

2
Valmis

Küüslauguküüned lõikame pooleks (soovi korral võib küüslauguküüned purustada noa lame küljega, et küüslauk paremini oma mahla ja aroomi välja annaks).

3
Valmis

Kuumutame panni.

4
Valmis

Paneme pannile pestud ja kuivatatud kanasüdamed.

5
Valmis
7 minutit

Praeme neid kõrgel kuumusel 6-7 minutit.

6
Valmis

Lisame viilutatud sibula.

7
Valmis

Maitsestame soola ja pipraga. Lisame lusikaga veiniäädikat.

8
Valmis

Hautame veel paar minutit.

9
Valmis
5 minutit

Seejärel lisame seened, hautame 5 minutit.

10
Valmis

Võtame küüslaugutükid välja ja lisame väherasvast hapukoort. Hautame roa valmis.

11
Valmis

Paneme portsjonid taldrikutele, võite toidu üle puistata lõhnavate ürtide või maitserohelisega.

12
Valmis

Strooganov moodi toite serveeritakse kombekohaselt õrna kartuli- või juurviljapüreega.

13
Valmis

Südamed hauduvad pehmeks suhteliselt kiiresti, seepärast on antud roog hinnatud gurmaanide seas, kes oma aega väärtustavad.

Retsepti tagasiside
Retsepti tagasiside puudub, kasutage allpool olevat vormi, et seda postitada
Brokkoli püreesupp
eelmine
Brokkoli püreesupp porgandi ja sulatatud juustuga
Isetehtud majonees
järgmine
Pikantne isetehtud majonees küüslauguga
Brokkoli püreesupp
eelmine
Brokkoli püreesupp porgandi ja sulatatud juustuga
Isetehtud majonees
järgmine
Pikantne isetehtud majonees küüslauguga
Jäta kommentaar

Jäta esimene kommentaar!

Teavita
avatar
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here