- 200 g Suhkur
- 50 ml Vesi
- 100 g Või
- 190 ml Koor20% rasvasisaldusega
- 0.5 tl Sool
Soolase järelmaitsega karamell on tõeline leid! Ja las soola ja magusa karamelli segu kõlab veidi hirmustavalt – see on lihtsalt juba ammu lõhutud stereotüüp. Tilk mahedat pehmet kastet jäätisepallil on meeldiv kerge lisand. Ja kujutage endale ette karamellikihiga torti või kooki. Siin omab juba üksnes värv ja aroom suurt väärtust, rääkimata maitsest. Tõesti, kas tasub mainida, et tavalised pannkoogid, millele on lisatud see soolane nauding, hakkavad kõikide eluvärvidega mängima. Ühesõnaga – tasub proovida, nii et otse kööki ja valmistama.
1 Valmis | |
2 Valmis | |
3 Valmis | |
4 Valmis | |
5 Valmis | |
6 Valmis | Kätte on lihtsalt jõudnud hetk, mil on vaja koort lisada. Lisame pidevalt segades koore kastmele. Tuleme uuesti pliidi juurde tagasi ja teeme veel mõned minutid lusikaga tööd. Selles etapis reguleerime karamelli paksust. Kui kaste on piisavalt paks, laseme selle ainult korraks keema ja kohe eemaldame. Kui soovite midagi paksemat ja tihedamat, keetke seni, kuni vajalik konsistents on saavutatud. Peamine on mitte unustada, et jahutamisel muutub kaste veel paksemaks. |
7 Valmis | |
8 Valmis | |
9 Valmis | |
10 Valmis | Nõu: |
Jäta esimene kommentaar!