0 0
Jaga sõpradega:
Või lihtsalt kopeeri ja jaga viidet
Koostisosad
Portsjonite arv:
1 kg Sealiha
200 g Sibul
400 g Tomat Blenderis purustatud
150 ml Koor 10%
1 tl Maisitärklis
1 näputäis Sool Oma maitse järgi
1 näputäis Must pipar Oma maitse järgi
1 tk Loorberileht
2.5 l Vesi
300 g Makaronid
Toiteväärtus
100 g
Portsjon
158 kcal
Kalorsus
6.6 g
Valgud
8.6 g
Rasvad
13.3 g
Süsivesikud
Lisa kokaraamatusse

Selleks, et lisada retsepti oma kokaraamatusse/järjehoidjatesse on vajalik sisse logida või registreerida.

Rahvusköök:
Koostisosad
Valmistamine
Jaga

Guljašš sealihast on üks neist hästi tuttavatest ema toitudest, mis olid terve pere lõunaks vaba päeval. Nüüd on seda kombeks nimetada «comfort food». See sama “mugav toit” on igaühel oma, aga guljašš sealihast püreega või makaronidega oli igaühel lapsepõlvest meeles. Muidugi ei olnud varem selliseid vidinaid, mis meie köögis peaaegu kogu töö ära teevad, toitu tuli valmistada praktiliselt pliidi kõrval seistes. Tänapäevane perenaine, kes peab jõudma palju rohkem, võib säästa oma aega maitset kahjustamata. See sama lapsepõlvemaitse. Tehke guljašš sealihast kiirkeetjas ja te hakkate seda pidevalt sel viisil valmistama!

Sammud
1
Valmis

Mõõdame koostisosad valmistamise protsessi jaoks ette, et midagi ei ununeks ja ei peaks protsessis käigus sellele juurde tagasi tulema. Kui vaja, siis leotada liha paari tunni jooksul külmas vees, et vere jäägid eemaldada. Seejärel tükk kuivatada, et ei oleks liigset niiskust.

2
Valmis

Koorida sibulad. Lõigata sibulad väikesteks kuubikuteks.

3
Valmis

Lõigata liha endale sobivateks kuubikuteks. Tükkide suurus sõltub isiklikest eelistustest. Selles retseptis on valmistamsaeg ette nähtud tükkide jaoks, mis sobivad 1-2 ampsuks.

4
Valmis

Esimeses etapis praetakse sibul ja liha. Aerofritüüri kaussi, millel on segaja seatud aktiivsele režiimile, panna ühtlase kihina sibul ja liha. See on tähtis, kuna teeb segamise ühtlaseks valmistamises kergemaks.

5
Valmis

Panna aerofritüür tööle, määrata taimeril aeg - 20 minutit.

6
Valmis

Peale taimeri signaali peatada aerofritüüri töö. Avada kaas ettevaatlikult, see on kuum! Lisada lihale ja sibulale sool, maitseaineid, purustatud tomatid ja koor. Selleks, et kaste oleks ühtlase ja sametise struktuuriga, segada väikses veekoguses maistärklis ja seejärele lisada ülejäänud koostisainetele.

7
Valmis

Aerofritüüri kauss taas sulgeda, lülitada sisse ja määrata valmistamisaeg - veel 20 minutit.

8
Valmis

Vastavalt pakendis märgitud valmistamisajale arvutada makaronide keetmiseks vajaminev aeg roa serveerimise hetkeni. Keeta vesi, lisada maitse järgi soola. Valada makaronid keevasse vette ja keeta kuni valmimiseni sõltuvalt eelistustest. Peab arvesse võtma, et enne serveerimist ei sega makarone kastmega. Makaronid tuleb panna sõelale ja segada.

9
Valmis

Peale valmistamisaja möödumist (taimeri heli järgi) lülitada aerofritüüri välja!

10
Valmis

Proovida rooga ja kui vaja, lisada soola ning maitseaineid. Proovida liha. Vajadusel küpsetada rooga veel mõned minutid.

11
Valmis

Serveerimiseks panna makaronid eelsoojendatud taldrikutele. Teha väike süvend keskele.

12
Valmis

Lihatükid ja kaste panna makaronide peale. Serveerida kohe!
Head isu!

13
Valmis

On veelgi "laisem" selle sealihast guljaši valmistamise retsept. Liha sibulaga, soolaga, pipraga, maitseainetega ja tomatitega võib kiirkeetjas segada paar tundi enne valmistama hakkamist, ning lasta segul marineerida. Seejärele lisada koor ja maisitärklis ning valmistada kohe 30 minuti jooksul. Maitse tuleb mõnevõrra teine, aga saab säästa aega muude asjadega tegelemiseks!

Retsepti tagasiside
Retsepti tagasiside puudub, kasutage allpool olevat vormi, et seda postitada
Laste sünnipäevatort võikreemi ja suhkrumassiga
eelmine
Laste sünnipäevatort võikreemi ja suhkrumassiga
Kiirelt valmiv marjatort Pehkinud känd
järgmine
Kiirelt valmiv marjatort Pehkinud känd
Laste sünnipäevatort võikreemi ja suhkrumassiga
eelmine
Laste sünnipäevatort võikreemi ja suhkrumassiga
Kiirelt valmiv marjatort Pehkinud känd
järgmine
Kiirelt valmiv marjatort Pehkinud känd
Jäta kommentaar

Jäta esimene kommentaar!

Teavita
avatar