0 0
Jaga sõpradega:
Või lihtsalt kopeeri ja jaga viidet
Koostisosad
Portsjonite arv:
200 g Lavašš
100 g Juust
150 g Sink
30 g Majonees
5 g Paprikapulber
5 g Basiilik Kuivatatud
30 g Taimeõli
Toiteväärtus
100 g
Portsjon
332 kcal
Kalorsus
12.3 g
Valgud
16.6 g
Rasvad
19.8 g
Süsivesikud
Lisa kokaraamatusse

Selleks, et lisada retsepti oma kokaraamatusse/järjehoidjatesse on vajalik sisse logida või registreerida.

Rahvusköök:
Koostisosad
Valmistamine
Jaga

Juusturullid – retsept, mis saab tõeliseks peopärliks. Roa eelised: valmistamise kiirus ja lihtsus, peen maitse. Kõige olulisem on, et koostisaineid võib muuta, nuputades omal soovil välja erinevad variatsioonid.
Suurepärane variant on ka juustutäidis küüslauguga – niinimetatud juudi suupiste (olge ettevaatlik, küüslaugu kuumutamisel võib maitse tugevamaks minna).
Krõbedaid rulle võib serveerida erinevate kastmetega. Basiiliku aroom tuleb kõige paremini esile tomatiketšupiga või bbq kastmega.

Sammud
1
Valmis

Riivime juustu kõige peenema riiviga. Kasutada tuleb kõva ja naturaalset juustu (praadimisel peab juust sulama. Juus ei sula kui toode on valmistatud piimaasendajast).

2
Valmis

Singi või vorsti lõikame umbes 6-10 mm suurusteks ristkülikukujulisteks ribadeks.

3
Valmis

Segame riivitud juustu, majoneesi, paprika ja basiiliku ühtlaseks massiks.

4
Valmis

20-30 mm suurusted lavaššilehed katame saadud massiga. Külgedele paneme singribakesed. Keerame pikka rulli. Lõikame rulli mitmeks osaks (sõltuvalt algse lavaššilehe pikkusest teie soovi järgi).

5
Valmis

Praeme rullikesed väga kuumas õlis igast küljest kuldpruuniks. Asetame rullid vaagnale. Serveerime kastmega.

6
Valmis

Juusturullid alati on väga krõbedad. Kuna krõbe koorik säilib ka mõne aja möödudes, sobivad juusturullid ideaalselt piduliku ürituse suupisteks. Samal ajal, kui valmistate ülejäänud hõrgutisi, ei kaota roog oma atraktiivsust ka peale seda, kui on mitu tundi külmkapis olnud.

Retsepti tagasiside
Retsepti tagasiside puudub, kasutage allpool olevat vormi, et seda postitada
eelmine
Kanasupp kartuliga Sügis rapsoodia
järgmine
Mahlased makrapulgad juustuga tempura jahus
eelmine
Kanasupp kartuliga Sügis rapsoodia
järgmine
Mahlased makrapulgad juustuga tempura jahus
Jäta kommentaar

Jäta esimene kommentaar!

Teavita
avatar