0 0
Jaga sõpradega:
Või lihtsalt kopeeri ja jaga viidet
Koostisosad
Portsjonite arv:
200 g Makrapulgad
100 g Juust
50 g Nisujahu
50 g Tempura jahu
1 tk Muna Keskmise suurusega kanamuna
20 g Päevalilleseemned
30 g Majonees
50 g Taimeõli
Toiteväärtus
100 g
Portsjon
254 kcal
Kalorsus
11.5 g
Valgud
17.5 g
Rasvad
12.1 g
Süsivesikud
Lisa kokaraamatusse

Selleks, et lisada retsepti oma kokaraamatusse/järjehoidjatesse on vajalik sisse logida või registreerida.

Rahvusköök:
Koostisosad
Valmistamine
Jaga

Makrapulgad on jaapani retsept. Jaapani köök on juba ammu võtnud meie elus kindla osa. Mõned retseptid on muutnud ning omandanud rahvusvahelise koloriidi, aga mõned retseptid on loodud traditsiooniliste idamaisete koostisainete põhjal. Käesolev retsept on just selline.

Sammud
1
Valmis

Lõikame juustu 0,7 mm jämedusteks ribadeks.

2
Valmis

Harutame ettevaatlikult makrapulga lahti, et tekiks ristkülikukujuline leht (kui makrapulk protsessi käigus veidi rebeneb, ei ole viga, tempuras praadimise puhul ei jää defekt näha).

3
Valmis

Määrime makralehe majoneesiga. Servale paneme juusturiba. Ülejäänud osale raputame päevalilleseemned, jättes 1 cm lehe ülemisest servast katmata. Keerame lehe tihedalt rulli nii, et juust jääks keskele. Kordame sama toimingut kõikide makrapulkadega.

4
Valmis

Valame taldrikule jahu ja tempura. Klopime kausis muna lahti. Rullid paneerime ükshaaval - esiteks jahus, seejärel munas ja lõpuks tempuras.

5
Valmis

Eelnevalt kuumutatud pannile valame taimeõli. Ootame, kuni õli on maksimaalselt kuum. Asetame tempurarullid õlisse. Praeme kuumas õlis 3 minutit mõlemalt poolt.

6
Valmis

Valmis suupisted paneme vaagnale ning serveerime kastmega. Kastmeks sobib väga hästi jaapani majonees, spaisi, teriyaki- või unagi kaste. Suupistet võib serveerida nii kuumalt kui ka külmalt.

7
Valmis

Praadimiseks võib kasutada seesamiõli. Seesamiõli annab roale ebatavalise maitse ning äratab raudselt kõik maitseretseptorid. Päevalilleseemned saab samuti asendada seesamiseemnetega või purustatud maapähklitega.
Kui rullid ei ole veel jahutatud, on täidis tänu sulanud juustule pehme ja õrn, Kuid ka jahtunult, kui juust juba ei veni, maitsevad makrapulgad suurepäraselt.

Retsepti tagasiside
Retsepti tagasiside puudub, kasutage allpool olevat vormi, et seda postitada
Krõbedad juusturullid lavaššist ja singiga
eelmine
Krõbedad juusturullid lavaššist ja singiga
järgmine
Jahuta tervislikud kaerahelbeküpsised banaaniga
Krõbedad juusturullid lavaššist ja singiga
eelmine
Krõbedad juusturullid lavaššist ja singiga
järgmine
Jahuta tervislikud kaerahelbeküpsised banaaniga
Jäta kommentaar

Jäta esimene kommentaar!

Teavita
avatar