- 200 g Makrapulgad
- 100 g Juust
- 50 g Nisujahu
- 50 g Tempura jahu
- 1 tk MunaKeskmise suurusega kanamuna
- 20 g Päevalilleseemned
- 30 g Majonees
- 50 g Taimeõli
Makrapulgad on jaapani retsept. Jaapani köök on juba ammu võtnud meie elus kindla osa. Mõned retseptid on muutnud ning omandanud rahvusvahelise koloriidi, aga mõned retseptid on loodud traditsiooniliste idamaisete koostisainete põhjal. Käesolev retsept on just selline.
1 Valmis | |
2 Valmis | |
3 Valmis | |
4 Valmis | |
5 Valmis | |
6 Valmis | |
7 Valmis | Praadimiseks võib kasutada seesamiõli. Seesamiõli annab roale ebatavalise maitse ning äratab raudselt kõik maitseretseptorid. Päevalilleseemned saab samuti asendada seesamiseemnetega või purustatud maapähklitega. |
Jäta esimene kommentaar!