Koostisosad
- 500 g Nisujahu
- 300 g Keefir
- 300 g Valge peakapsas
- 20 g Või
- 1 tk MunaKeskmise suurusega kanamuna
- 1 spl Pärm
- 0.5 spl Suhkur
- 1 tl Sool
- 150 g Juust
Valmistamine
Osseetia kapsapirukas on Kaukaasia köögi osa. Selle köögi road on alati väga maitsvad. Eriti head on idamaised pirukad. Neid iseloomustab erinevate koostisainete rohkus. Klassikaline on keefiri-pärmitainas, mille küpsemisel tekib kordumatu aroom.
Sammud
1 Valmis | |
2 Valmis | |
3 Valmis | |
4 Valmis | |
5 Valmis | |
6 Valmis | |
7 Valmis |
Jäta esimene kommentaar!