0 0
Maitsvaim banaanikeks purustatud šokolaadiga. Dessert meeldivas seltskonnas suurepärase teejoomise kõrvale, ja seda vaid ühe tunniga.
Jaga sõpradega:
Või lihtsalt kopeeri ja jaga viidet
Koostisosad
Portsjonite arv:
240 g Banaan
90 g Tume šokolaad
220 g Nisujahu
150 g Suhkur
45 g Või
100 g Muna Keskmise suurusega kanamuna
10 g Küpsetuspulber
10 ml Taimeõli
Toiteväärtus
100 g
Portsjon
307 kcal
Kalorsus
4.9 g
Valgud
10.8 g
Rasvad
47.8 g
Süsivesikud
Lisa kokaraamatusse

Selleks, et lisada retsepti oma kokaraamatusse/järjehoidjatesse on vajalik sisse logida või registreerida.

Rahvusköök:
Koostisosad
Valmistamine
Jaga

Banaanikeeks on maitsev, ebatavaline, lihtsalt valmiv ja uskumatult aroomikas dessert kättesaadavatest toiduainetest. Harmooniline banaani- ja šokolaadikombinatsioon meeldib kõigile. Valmistamine võtab iseenesest aega vaid 15 minutit, ülejäänud aeg läheb ahjus küpsemisele. Suurepärane võimalus ootamatute külaliste võõrustamiseks – nooblilt ja samas väga lihtsalt.

Sammud
1
Valmis

Võtame küpsed banaanid, koorime, lõikame väikesteks tükkideks, paneme kaussi ja muljume korralikult kahvliga.

2
Valmis

Või sulatame mikrolaineahjus , segame suhkruga ja vahustame tugevalt mikseri või segistiga.

3
Valmis

Saadud ühtlasesse segusse lööme ühe muna ja vahutame veel.

4
Valmis

Lisame teise muna ning vahustame intensiivselt kuni suhkru sulatamiseni.

5
Valmis

Šokolaaditahvli purustame. Ärge riivige, kui soovite keeksis näha suuri šokolaaditükke.

6
Valmis

Lisame šokolaadi segule, segame hoolikalt läbi.

7
Valmis

Banaan paneme ka kaussi sisse ja segame.

8
Valmis

Seejärel lisame jahu ja küpsetuspulbri, segame kõiki uuesti läbi, nii et tainas saaks ühtlane.

9
Valmis

Küpsetusvormi määrime väikse koguse õliga, määrige kindlasti ka vormi ääred.

10
Valmis

Paneme taigna vormi ja tasandame selle lusikaga abil ühtlaseks.

11
Valmis
30 minutit

Paneme kuni 180 kraadini eelkuumutatud ahju 30-35 minutiks.
Võtame keeksivormi ahjust välja, ootame, kuni see on veidi jahunud, ja naudime maitsvaimat isetehtud keeksi!

12
Valmis

Kui teile meeldivad kreekapähklid, võib neid kooritult ja purustatult taignale lisada. See muudab keeksi värvikamaks.

13
Valmis

Kui soovite keeksile anda pidulikuma välimuse, võib seda kaunistada tuhksuhkru või vahukoorega.
Roog kuulub Ameerika kööki ja on oma kodumaal on tuntud kui banaanileib.

Retsepti tagasiside
Retsepti tagasiside puudub, kasutage allpool olevat vormi, et seda postitada
Avokaado smuuti, smuuti avokaadoga
eelmine
Kreemjas-koorene avokaado smuuti kiivi ja kliidega
Bechamel kaste
järgmine
Bechamel kaste on lihtne alus nooblite roogade jaoks
Avokaado smuuti, smuuti avokaadoga
eelmine
Kreemjas-koorene avokaado smuuti kiivi ja kliidega
Bechamel kaste
järgmine
Bechamel kaste on lihtne alus nooblite roogade jaoks
Jäta kommentaar

Jäta esimene kommentaar!

Teavita
avatar
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here