Tükeldatud šokolaad asetage koos pehme võiga suuremasse kaussi ning tõstke vesivannile. Vesivannil sulatades ei lähe temperatuur liiga kõrgeks ning šokolaad ei lähe tükki. Võib ka mikrolaineahju kasutada.
2
Valmis
Lisage jahu sulatatud ühtlase massi sisse. Segage kõik korralikult läbi.
3
Valmis
Kloppige munad suhkruga vahule. Valage munasuhkru segu ja teelusikatäis küpsetuspulbrit šokolaaditaina sisse.
4
Valmis
Puhastage mango ja lõigake väikesteks kuubikuteks. Parem kasutada veidi kõvema mango. Küpsetamise ajal ei tule liigset vedelikku ja mango säilitab oma kuju. Lisame mango taina sisse.
5
Valmis
20 minutit
Määrige väiksed vormid õliga. Pange tainast vormide sisse. Pange ahju 18-20 minutiks. Küpsetage kõrgel temperatuuril 260 °C juures.
6
Valmis
Brownie on valmis!
7
Valmis
Kui soovite, et koogikesed säilitaksid oma kuju, siis oodake kuni need jahtuvad. Jahtunud koogid tõstke vormidest välja. Brownie näeb palju erilisem välja kui koogi peal on väikesed praokesed, kust paistab välja õhuline šokolaadibiskviit.
Traditsiooniliselt Brownie kaunistatakse pähklitega. Võib lisada ka midagi muud oma fantaasia ja maitse järgi.
Jäta esimene kommentaar!