0 0
Marmorkeeks – maitsev ja isuäratav retsept. Ebatavaline magustoit valmistamise lihtsusega.
Jaga sõpradega:
Või lihtsalt kopeeri ja jaga viidet
Koostisosad
Portsjonite arv:
400 g Nisujahu
300 g Suhkur
5 tk Muna Keskmise suurusega kanamuna
200 g Margariin
150 ml Piim
20 g Kakaopulber
7 g Vaniljesuhkur
7 g Küpsetuspulber
1 näputäis Kaneel Oma maitse järgi
20 g Tuhksuhkur
Toiteväärtus
1 tk
Portsjon
509 kcal
Kalorsus
10 g
Valgud
19.1 g
Rasvad
74.6 g
Süsivesikud
40.9 g
Suhkur
Lisa kokaraamatusse

Selleks, et lisada retsepti oma kokaraamatusse/järjehoidjatesse on vajalik sisse logida või registreerida.

Rahvusköök:
Koostisosad
Valmistamine
Jaga

Marmorkeeks – kahevärviline šokolaadimaitseline dessert, mis iga kord on erineva välimusega. Retsept sobib ideaalselt küpsetamiseks ka siis, kui on kiire.

Sammud
1
Valmis

Toasoe margariin muljuda ja mikseriga vahustada.

2
Valmis

Valada piim aeglaselt kaussi, samal ajal jätkates margariini vahustamist.

3
Valmis

Lisada vähehaaval segule suhkur, vahustada.

4
Valmis

Segada vanillisuhkur saadud seguga.

5
Valmis

Munad vahustada kausis korralikult mikseriga.

6
Valmis

Lisada kaussi näpuotsatäis kaneeli.

7
Valmis

Jahu segada küpsetuspulbriga.

8
Valmis

Hoolikalt, kiirustamata, valada jahu segistiga kaussi, vahustada, kuni tainas on ühtlane ja tükkideta.

9
Valmis

Jagada tainas pooleks. Üks osa segada kakaoga.

10
Valmis

Kakaotainas vahustada mikseriga kuni ühtlase konsistentsi saavutamiseni.

11
Valmis

Määrida vormi margariiniga ja puistata jahuga üle.

12
Valmis

Tainas hoolikalt vormi valada. Parem on seda osade kaupa teha. Ilusa lõpliku viimistluse saavutamiseks võtke puust kepike ja segage tainas hoolikalt läbi.

13
Valmis
50 minutit

Keeksi küpsetada ahjus 50 minuti jooksul temperatuuriga 180 kraadi. Marmorkeeksi valmidust kontrollitakse puutikuga. Peale küpsetamist tuleb ahjuust veidi avada ja lasta keeksil jahutada. Valmis roog puistata üle tuhksuhkruga.

14
Valmis

Soovitused:
1. Margariin peab olema pehme, vastasel juhult küpsetamise käigus margariinitükid sulavad ja
keeks ei jää õhuline.
2. Piima asemele võib kasutada keefirit, hapukoort, või ka majoneesi.

Retsepti tagasiside
Retsepti tagasiside puudub, kasutage allpool olevat vormi, et seda postitada
Originaalne pidulik makaronisalat suitsuvorstiga
eelmine
Originaalne pidulik makaronisalat suitsuvorstiga
järgmine
Mongoolia pelmeenid Buusid lambahakklihast
Originaalne pidulik makaronisalat suitsuvorstiga
eelmine
Originaalne pidulik makaronisalat suitsuvorstiga
järgmine
Mongoolia pelmeenid Buusid lambahakklihast
Jäta kommentaar

Jäta esimene kommentaar!

Teavita
avatar
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here