- 150 g Kartul
- 150 g Sealiha
- 150 g Porgand
- 200 g Paprika
- 90 g HapukoorVäherasvane
- 150 g Värsked rohelised
- 30 g Taimeõli
Hautatud sealiha savipotis on vene päritoluga roog. Suurepärane tulemus minimaalse vaevaga. Savipotis valmistamisel jäävad toiduainete sisse mahlad ja aroomid.
Sealiha maitse palju erineb kui seda valmistada savipotis maakodu ahjus. Sama maitse saab kui valmistada kodustes tingimustes savipotis. Liha tuleb mahlane ja pehme, kuna saab igalt poolt võrdselt kuuma.
Pehme sealiha krõbeda koorikuga sobib kokku erinevate köögiviljadega. Tavaliselt kasutatakse kartuleid ja porgandit.
1 Valmis | |
2 Valmis 5 minutit | |
3 Valmis | |
4 Valmis | |
5 Valmis 60 minutit | |
6 Valmis | |
7 Valmis |
Jäta esimene kommentaar!