Lihatoidud tekitavad nii kriitikutes kui ka kokkades tohutut huvi. Kahtlemata mängib selles suurt rolli lihasortide mitmekesisus. Road sealihast, lambalihast, põdralihast, veiselihast või küülikulihast on pööraselt maitsvad. Nende jaoks on tuhandeid erinevaid valmistamisviise. Üht neist välja valida on uskumatult keeruline. Vaatamata lihateemalistele vaidlustele on lihatoidud alati ja igal ajal olnud väga edukad ja väärtuslikud.
Loe edasiLiha retseptid on väga erinevad. On lihtsaid, pingutusi mittenõudvaid, on eriliste liha ettevalmistamisviisidega. Näiteks nõuavad jänese- või põdraliharetseptid energiakulutusi. Sea- või kalkuniliha võib valmistada lihtsamatel viisidel. Liha küpsetatakse tervelt, tükkidena, hakklihana, praetakse panni või tulel, keedetakse, hautatakse. Igal juhul kingivad kõik valmistamisviisid meile maagilised liharoad.
Retseptid lihast tulevad kasuks igapäevaselt, kuna just liha annab meile vajalikud vitamiinid ja täidab organismi energiaga, mis päeva jooksul kulutatud. Dieetkalkunilihast retseptid sobivad ideaalselt igapäevaseks lõuna- või õhtusöögiks. Punane liha, nagu näiteks veise- või lambaliha, täiendavad rauatagavara. Ahjus küpsetatud õrnad sea sisefileetükid köögivilja- ja juustumütsi all on suurepärane piduroog.
Lihtsad lihatoidud on perenaiste seas kõige populaarsemad. Tänapäevasest kiirest elurütmist tingituna on hinnas retseptid, mis ei nõua palju pingutusi. Iga perenaine unistab sellest, et töölt koju jõudes valmistab ta minimaalse energia- ja ajakuluga maitsva õhtusöögi.
Oleme kokku kogunud retseptid küüliku, veise, põdra ja muust lihast. Igaühel on võimalik leida meie veebilehelt retsepte keerukuse, oskuste ja hinnataseme järgi.