0 0
Isuäratav šnitsel sealihast pannil praetud kuldse koorikuga. Šnitsel on suurepärane kuum roog, mida võib panna pidulauale!
Jaga sõpradega:
Või lihtsalt kopeeri ja jaga viidet
Koostisosad
Portsjonite arv:
200 g Sealiha
1 tk Muna Keskmise suurusega kanamuna
45 ml Taimeõli
5 spl Riivsai
1 näputäis Sool Oma maitse järgi
1 näputäis Vürstid Oma maitse järgi
Toiteväärtus
100 g
Portsjon
338 kcal
Kalorsus
12.3 g
Valgud
25.5 g
Rasvad
15.6 g
Süsivesikud
Lisa kokaraamatusse

Selleks, et lisada retsepti oma kokaraamatusse/järjehoidjatesse on vajalik sisse logida või registreerida.

Rahvusköök:
Koostisosad
Valmistamine
Jaga

Šnitslit võib valmistada erineval moel. Meie variant meeldib teile oma lihtsuse ja kerguse poolest.

Sammud
1
Valmis

Siin on koostisained, mis peaks valmis panema, et maitsvad šnitslid kiiresti valmis saaks. Toodete kogus on ette nähtud 2 portsjoni jaoks, muidugi saate te koguseid proportsionaalselt suurendada. Sealiha peab enne tampimist ja teisi protseduure eelnevalt tavalise vee all pesema, seejärel kohe kiiresti kuivatama, kasutades paberrätikut.

2
Valmis

Lõikame liha pikuti viiludeks. Lihatükkide paksus peab olema umbes 1 cm.

3
Valmis

Sealihatükid maitsestame enne tampimist oma maitse järgi soolaga ja liharoogade jaoks sobivate vürtsidega (võib olla näiteks lihtsalt jahvatatud piparde segu).

4
Valmis

Maitsestatud lihatükid paneme kilekotti (või toidukilesse). Katame liha ja hakkame tampima. Nii kõikide tükkidega.

5
Valmis

Lööme muna noa abil kaussi. Klopime (mõistlik on seda teha mikseriga).

6
Valmis

Peamised sammud on tehtud, võib juba panni tulele panna. Kuumutage pannil taimeõli. Iga seašnitsel kastke üleni munasegusse.

7
Valmis

Seejärel veeretame šnitslid riivsaias, et kogu pind oleks kaetud.

8
Valmis

Õli on optimaalselt kuumutatud, paneme šnitslid pannile.

9
Valmis

Seašnitslid praeme keskmisel kuumusel umbes 2-3 minutit (aeg sõltub individuaalselt sealiha kvaliteedist).

10
Valmis

Krõbeda koorikuga mahlased ahvatlevad šnitslid on valmis! Head isu teile!

11
Valmis

Selliste šnitslite juurde sobib lisandina väga hästi kartul.

Retsepti tagasiside
Retsepti tagasiside puudub, kasutage allpool olevat vormi, et seda postitada
Ebatavaline pilaff seentega odrakruubist
eelmine
Ebatavaline pilaff seentega odrakruubist
järgmine
Täidetud munad maisi ja värske kurgiga
Ebatavaline pilaff seentega odrakruubist
eelmine
Ebatavaline pilaff seentega odrakruubist
järgmine
Täidetud munad maisi ja värske kurgiga
Jäta kommentaar

Jäta esimene kommentaar!

Teavita
avatar
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here