- 1 tk Sidrun
- 750 g Rasvane kohupiim
- 2 tk Muna
- Sidrunikreemi jaoks
- 1 tl Sidrunikoor
- 0.5 klaasi Suhkur
- 1 tk Muna
- 2 spl Sidrunimahl
- 50 g Või
- Põhja jaoks
- 125 g Või
- 250 g Võiküpsis
Sidruni juustukook – maitsev külm magustoit igaks juhuks. Roog ei ole lihtne ainult valmistamisel, vaid valmistatakse ka kättesaadavatest komponentidest. Sidruni juustukoogi valmistamiseks tuleb varuda või, krõbisevad küpsised ja aromaatsed mahlased tsitruseviljad. Magustoidu maitse koosneb kohupiima täidise magusest, krõbiseva liivapõhja magusatest nootidest ja selgejoonelisest sidrunikreemi happelisusest. Roa aroom meenutab värsket limonaadi, ning õhuline tekstuur vallutab isegi kõige nõudlikuma gurmaani.
1 Valmis | |
2 Valmis | |
3 Valmis | |
4 Valmis | |
5 Valmis | |
6 Valmis | |
7 Valmis | |
8 Valmis | |
9 Valmis | |
10 Valmis | Meie sidruni juustukookvalmis! Tasub oodata, kuni roog on täiesti jahtunud, sest just külmana sellist magustoitu mugav lahti lõigata. Tänu kohupiimamassi ja kreemi tardumisele saab juustukooki sirgelt ja ilusalt lõigata - kuubikutena või kolmnurkselt. Serveerida magustoitu külmalt tee või kohvi kõrvale. Enne serveerimist võib rooga kaunistada sidruniviilude ja tuhksuhkruga. Magustoit sobib samuti ka suurepäraselt magusate jookidega -kuuma šokolaadi või kakaoga. |
Jäta esimene kommentaar!