Pannkoogid on kõikide rahvaste seas ja igal ajal populaarsed olnud. Ka meie ajal ei ole pannkooke eiratud, vaid pigem hoopis vastupidi – aina rohkem ja rohkem sigineb selle universaalse kokandusliku meistriteose fänne. Pannkookide abil võib valmistada absoluutselt kõike, alates täiuslikust lõunasöögist (pannkook täidetud liha, riisi või seentega) kuni magustoitudeni (magus pannkook kodujuustu ja puuviljadega). Pealegi võib just siit hõlpsasti üles leida kõikide maailma köökide retseptid, neid proovida ja vajadusel ka oma eelistuste järgi muuta ning täiustada.
Loe edasiPannkoogi retsepte on ammu põlvest põlve üle antud, ei eksperimenteeritud, seega oli võimatu just täpselt oma retsepti valida. Tänapäevane progress ja arenenud tehnoloogiad võimaldavad valida või leida just endale õige variandi. Mõned levinud võimalused:
Kuidas teha pannkooke oskab praktiliselt igaüks. Tundub, et mis siin erilist on – lihtsalt vala tainas kuumutatud pannile ja küpseta. Aga ei, kõik ei ole siiski nii lihtne. Eduka lõpptulemuse jaoks läheb vaja kvaliteetseid ja värskeid toiduaineid: värske piim, värsked munad, värske jahu ja nii edasi. Kõik ained peavad olema sama temperatuuriga. Ja peamine on see, et peab leidma retsepti, mis on just sulle sobilik. Omaenda retsepti.
Pannkookide valmistamine nõuab jõu- ja ajakulutusi, aga selle tulemusena kõrgub laual uhke ja aromaatne pannkoogitorn, mis ei jäta kedagi ükskõikseks.
Koogid, punkcakes, vene pannkoogid hapukoorega, täidetud ja magusad rullid ning suur hulk teisi maitsvaid hõrgutisi. Neid kõiki saate te valmistada meie veebilehel leiduvate retsepti järgi.