0 0
Jaga sõpradega:
Või lihtsalt kopeeri ja jaga viidet
Koostisosad
Portsjonite arv:
1 tass Nisujahu Kõrgema sordi
1 tass Vesi
1 tass Piim Mis tahes rasvasisaldusega
1 sp Suhkur
1 tl Sool
30 ml Taimeõli
2 tk Muna Keskmise suurusega kanamuna
Toiteväärtus
1 tk
Portsjon
101 kcal
Kalorsus
3 g
Valgud
4.4 g
Rasvad
12.5 g
Süsivesikud
Lisa kokaraamatusse

Selleks, et lisada retsepti oma kokaraamatusse/järjehoidjatesse on vajalik sisse logida või registreerida.

Rahvusköök:
Koostisosad
Valmistamine
Jaga

Pannkoogid piimaga on väga populaarsed kogu maailmas. Pakkume Teile lihtsa koduste pannkoogide retsepti. Tainast valmistatakse piimaga ja keeva veega. Taina valmistamisel kasutatkse ka kanamunad ja jahu (antud juhul kõrgemat sorti nisujahu). Sellised pankoogid alati tulevad suurepärased välja!

Sammud
1
Valmis

Mõõtke vajalik kogus toiduaineid koduste pannkookide jaoks. Suhkurt võib lisada oma maitse järgi, kas natuke rohkem või natuke vähem ehk vastavalt oma soovile. Pange valmis järgmised köögitööriistad: sobiva suurusega kauss, milles on mugav tainas valmistada, vispel, toidulabidas, et pannkooke ringi keerata, pannkoogi pann ja kulp.

2
Valmis

Valmistage pannkoogide tainas. Segage munad, suhkru ja soola kokku. Pange kõik toiduained vajalikus koguses kaussi.

3
Valmis

Vahustage antud segu vispli abil (paremini sobib mikser).

4
Valmis

Kiiresti valage keev vesi magusa segu sisse ja kohe segage vispliga kokku. Ärge muretsege: munasegu ei lähe kokku tänu kõrgele temperatuurile.

5
Valmis

Järgmisena lisage piima kaussi. Segage kõik korralikult kokku.

6
Valmis

Nüüd võib lisada jahu. Enne kasutamist tuleb jahu sõeluda. Nii saame parema tekstuuriga tainas. Lisage jahu osade kaupa taina sisse ja kohe segage ühtlaseks massiks. Kui kõik on tehtud vastavalt eeskirjadele, siis tainas tuleb ühtlane.

7
Valmis

Lisage õli valmis taina sisse ja segage veel kord läbi. Pange tainast "puhkama" ja korralikult kuumutage õliga määritud panni (määrige panni õliga ainult ühe korra).

8
Valmis

Tõstke suure kulbitäie tainast ühte panni serva, siis keerake-kallutage panni, nii et tainas valguks ühtlase õhukese kihina laiali.

9
Valmis

Küpsetage maitsvaid pitsilisi pankooke.

10
Valmis

Kuidas serveerida valmis pannkooke? See on kindlasti Teie valik! Võib serveerida hapukoorega või moosiga. Samuti võib valmistada täidisega pannkooke.

Retsepti tagasiside
Retsepti tagasiside puudub, kasutage allpool olevat vormi, et seda postitada
Pasta Carbonara kanaga ja selleriga koorekastmes
eelmine
Pasta Carbonara kanaga ja selleriga koorekastmes
Suvikõrvitsa pannkoogid juustu ja maitserohelisega
järgmine
Suvikõrvitsa pannkoogid juustu ja maitserohelisega
Pasta Carbonara kanaga ja selleriga koorekastmes
eelmine
Pasta Carbonara kanaga ja selleriga koorekastmes
Suvikõrvitsa pannkoogid juustu ja maitserohelisega
järgmine
Suvikõrvitsa pannkoogid juustu ja maitserohelisega
Jäta kommentaar

Jäta esimene kommentaar!

Teavita
avatar
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here