Kes mõtles pasta retsepti välja ja kuidas seda vaja valmistada? Meie suur kokaraamat pakub võimalust vaadata lähemalt Itaalia koloriidiga “Makaronid ja pastad”, kus teie kindlasti leiate üles sobiva pasta retsepti.
Loe edasiPasta on sakramentaalne Itaalia retsept, aga igas Itaalia regioonis seda valmistatakse omamoodi.
Kõige populaarsemaks võib nimetada kaks tüüpi – Karbonara ja Bolognese.
Kui rääkida mis tahes retseptist, mis on kokaraamatus, siis valmistamiseks (Itaalia gastronoomiliste traditsioonide säilitamiseks) on parem kasutada tooteid kõva nisusortidest: spagetid, makaronid.
Sõltuvalt retseptist, valige vajaliku pasta vorm (pikk, lai, kitsas, peenike, ümar).
Praktiliselt kõik retseptid pakuvad fabrikaadi keetmist. Selle valmistamisetapi valem on ühine: 1 vee liitri kohta kasutada 100 grammi pastat ja näpuotsatäis soola.
Keetmise aeg märgitakse pakendile, sest see muutub sõltuvalt “poolfabrikaadi” paksusest ja suurusest.
Makaronitoidud, parimad, mis meie leidsime teie jaoks. Sest see ei ole lihtsalt lisand maitsvate praetud kotletide jaoks, aga ka koostisaine täiusliku iseseisva roa jaoks.
Iseenesest makaronid peavad olema keedetud enne roale lisamist. Valmistamisaeg ja viis on alati pakendi peale märgitud.
Pange tähele, et toote 100 grammi peale on vaja mitte vähem, kui 1 liiter vett, ja soola 1 tl sama kogusele.
Nagu pasta valmistamiseks makaronidest roale või lisada erinevad valmistooted: sarved, õlgad, kõrvad, pöördalused, vibud, õhuke vermikell, nuudlid. Kõik sõltub isiklikkest maitseelistest ja retseptist.
Makaroni road võib jagada järgmisteks kategooriateks:
Maitsvate ja isuäratavate makaroniroogade valmistamise saladusi on palju, meie avalikustame neid teie jaoks igas meie retseptis allpool. Nii, näiteks, võib makaronid keeta mikrolaineahjus, aga selleks et need oleksid mahlased alati peab kerge kastmega täitma.
Täpsemad retseptid ilmekate fotodega näitavad kiired ja lihtsad maitsva pasta ja makaroniroogade valmistamisviisid.