- 300 g PelmeenidKülmutatud, soovitavalt väiksemad
- 4 tk MunaKeskmise suurusega kanamuna
- 100 g Majonees
- 100 g Mozzarella juust
- 1 tk SibulSuur
- 2 oksa Till
- 1 näputäis Sool
- 2 spl Taimeõli
Pelmeenivorm on täielik “päästerõngas”. Naine peab kõike jõudma! Tööle, lasteaeda lapse järgi ja poodi, et need samad pelmeenid osta ja muidugi valmistada. Iga päev ei valmista sama toitu. Siin abiks tuleb pelmeenivorm. Kuldse koorikuga, imelise maitsega ja isuäratava väljanägemisega. Antud retsepti järgi saab kõige tavalistest toiduainetest erilist meistriteost valmistada.
1 Valmis | |
2 Valmis | |
3 Valmis | |
4 Valmis | |
5 Valmis | |
6 Valmis 30 minutit | Soojendage ahi eelnevalt 190 kraadini ja pange meie vorm sisse. Oodake 20-30 minutit ja vahetevahel vaadake ahju sisse. Kuna köögitehnika on täiesti erinev ja iga ahi erineb üksteisest. Kui juust on pealt kuldne, ongi meie praad valmis! Võtke pelmeenivorm ahjust välja ja lõigake viieks osadeks. Tõstke kuuma ja isuäratava rooga taldrikutele ja andke oma näljastele perekonnaliikmetele. |
7 Valmis | Kuigi valmistamine koosneb mitmetest etappidest, pelmeenivorm saab tõesti kiiresti valmis! |
Jäta esimene kommentaar!