0 0
Jaga sõpradega:
Või lihtsalt kopeeri ja jaga viidet
Koostisosad
Portsjonite arv:
175 g Pitsapõhi
50 g Suitsuvorst
1 tk Tomat
1 spl Ketšup
1 tk Hapukurk
50 g Juust
2 spl Majonees
Toiteväärtus
1
Portsjon
255 kcal
Kalorsus
11 g
Valgud
13.1 g
Rasvad
11.1 g
Süsivesikud
Lisa kokaraamatusse

Selleks, et lisada retsepti oma kokaraamatusse/järjehoidjatesse on vajalik sisse logida või registreerida.

Rahvusköök:
Koostisosad
Valmistamine
Jaga

Pakume ülimaitsva pitsa, mille koostises on toorsuitsuvorst ja värske tomat, lihtsa retsepti, mis on jõukohane isegi algajale perenaisele. Hapukurk annab pitsale pikantse maitse.

Sammud
1
Valmis

Mõõtke ja valmistage ette kõik vajalikud toiduained meie mahlaka ja isuäratava koduse pitsa jaoks. Meie kulinaarne ülesanne on palju lihtsam kuna kasutame juba valmis pitsapõhja. Pitsapõhi tuleb kindlasti eelnevalt sulatada (see protsess ei võta kaua aega). Antud retseptis kasutatakse toorsuitsuitsuvorsti, kuid võib ka muud vorsti kasutada, vastavalt oma maitsele). Kindlasti see mingil määral muudab meie pitsa maitset, vaid tulemus jääb samuti positiivseks.

2
Valmis

Kohe lülitage ahi sisse (seadistage temperatuur 200 °C peale). Lõigake toorsuitsuvorst viiludeks ja ärge unustage eemaldada kile.

3
Valmis

Samamoodi lõigake hapukurk lõikelaual viiludeks meie pitsa jaoks.

4
Valmis

Esialgu on soovituslik lõigata pestud ja vetruv tomat pooleks, kaheks võrdseks osaks. Seejärel lõigake tomat poolrõngast.

5
Valmis

Milline pitsa on ilma juustuta!? Juust riivige jämedal riivil.

6
Valmis

Asetage sulatatud pitsapõhja ahjuplaadile. Pange ahjuplaadile küpsetuspaber.

7
Valmis

Määrige põhja ketšupiga (võib kasutada ka tomatikaste vastavalt oma maitsele).

8
Valmis

Esialgu asetage vorstiviilud pitsapõhja peale.

9
Valmis

Seejärel lisage tükeldatud hapukurki.

10
Valmis

Pange õhukesed tomativiilud peale.

11
Valmis

Määrige kõik majoneesiga. Vihje: mugavuse mõttes lõigake majoneesipaki ülemise nurga ja tehke majoneesist "võrk" peale.

12
Valmis

Raputage riivitud juustu pitsa peale.

13
Valmis
15 minutit

Asetage küpsetusplaat ahju. Küpsetage 15 minutit. See on piisav, et pitsa saaks valmis.

14
Valmis

Kõige mugavam oleks pitsat segmentideks ehk lõikudeks lõigata.
Soovin kõigile head isu!

15
Valmis

Pitsapõhi võib asendada valmis lehttainaga (ilma pärmita). Rullige üks selline sulatatud taina plaat tainarulliga ja taldriku või kaane abil tehke ringikujuliseks.

Retsepti tagasiside
Retsepti tagasiside puudub, kasutage allpool olevat vormi, et seda postitada
Aromaatne pelmeenivorm "Laisk naine"
eelmine
Aromaatne pelmeenivorm “Laisk naine”
Poola Kopõtka – maitsev ja kõhtu täitev roog
järgmine
Poola Kopõtka – maitsev ja kõhtu täitev roog
Aromaatne pelmeenivorm "Laisk naine"
eelmine
Aromaatne pelmeenivorm “Laisk naine”
Poola Kopõtka – maitsev ja kõhtu täitev roog
järgmine
Poola Kopõtka – maitsev ja kõhtu täitev roog
Jäta kommentaar

Jäta esimene kommentaar!

Teavita
avatar
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here