• Pealeht
  • Salatid
  • Hiina kapsa salat kanaga – õrn ja kerge eelroog kiireks valmistamiseks!
0 0
Pekingi kapsa salat kanalihaga - kerge, aga väga toitev salat iga menüü jaoks. Aromaatne pekingi kapsa salat kanalihaga hästi täiendab õhtusöögi, pidiliku lauda ja suurepäraselt mitmekesistab igapäevase menüüt.
Jaga sõpradega:
Või lihtsalt kopeeri ja jaga viidet
Koostisosad
Portsjonite arv:
250 g Keedetud kanafilee
1 tk Kanamuna
100 g Pekingi kapsas
1 tk Värske kurk
2.5 spl Majonees
maitse järgi Sool
4-5 sulge Roheline sibul
Toiteväärtus
100 g
Portsjon
146.5 kcal
Kalorsus
15.5 g
Valgud
8.7 g
Rasvad
1.3 g
Süsivesikud
Lisa kokaraamatusse

Selleks, et lisada retsepti oma kokaraamatusse/järjehoidjatesse on vajalik sisse logida või registreerida.

Rahvusköök:
Koostisosad
Valmistamine
Jaga

Pekingi kapsa salat kanaga – hea täiendus köögivilja, liha või kala pearoogade lisaks. Selline külm eelroog suurepäraselt täiendab peolauda või toitva õhtusööki. Roog võib olla loodud ka nagu kerge salati dieetversioon. Kerge eelroog pekingi kapsa salati kujul valmistatakse äärmiselt kiiresti, kergelt ja lihtsalt. Antud retsept on jõudukohane isegi algataja perenaise jaoks. Suurepärane alternatiiv kiireks roaks. Selleks, et kiirendada eelrooga valmistamist, kõige paremini eelnevalt keeta kanafilee ja muna. Eelnevalt keedetud toodetega valmistamise protsess võitab ainult 5 minutit aega.

Sammud
1
Valmis

Alustamiseks tuleb kerge valgusalati jaoks kõik vajalikud koostisosad ette valmistada. Kanafilee tuleb hoolikalt ära pesta, eemaldada kõik kilekesed ja ära keeta. Seejärel filee tuleb jahutada kuni toatemperatuurini. Samuti tuleb muna keeta, järgmiseks teda jahutada ja koorida.

2
Valmis

Pestud pekingi kapsast hakkida väikesteks ribadeks. Enne, kui köögivilja hakkida, teda tuleb kuivatada, et salatis ei oleks üleliigset vedeliku. Kõige parem kasutada ainult lehed, vältides tahket valget varre.

3
Valmis

Pesta ja kuivatada kurki. Sellega suurepäraselt saavad hakkama paber köögirätikud. Kurki tuleb hakkida laastudeks, mis omakorda tasub peenestada ribadeks.

4
Valmis

Jahutatud kanamuna hakkida väikesteks kuubikuteks.

5
Valmis

Jahutatud kanafilee hakkida piisavalt peenikesteks tükkideks.

6
Valmis

Peenestada sibulat väikesteks tükkideks. Võib kasutada nii rohelise, kui ka valget toidu osa.

7
Valmis

Ühendada kõik salati koostisosad suures anumis.

8
Valmis

Maitsestada koostisosad soola ja musta pipraga - maitse järgi. Heldelt maitsestada valmis külma eelrooga majoneesi kastega. Rohkema salati dieetversiooni loomiseks kõige parem maitsestada salatit dieetmajoneesiga või rasvavaba hapukoorega.

9
Valmis

Serveerida toitva valgusalatit lauale. Head isu!

10
Valmis

Maitsev ja väga toitev salat saab heaks täienduseks iga menüü juurde. Rooga võib julgelt serveerida nii õhtusöögi, kui ka piduli laudkonna kõrvale. Enne serveerimist soovitatav anda eelroale külmkappis seista - mitte vähem, kui tunni jooksul.

Retsepti tagasiside
Retsepti tagasiside puudub, kasutage allpool olevat vormi, et seda postitada
Kanakintsud ahjus
eelmine
Kanakintsud ahjus – lihtne ja aromaatne roog igaks juhuks
Tatrapuder kanamaksaga
järgmine
Tatrapuder kanamaksaga – ebatavaline maitsete kombinatsioon.
Kanakintsud ahjus
eelmine
Kanakintsud ahjus – lihtne ja aromaatne roog igaks juhuks
Tatrapuder kanamaksaga
järgmine
Tatrapuder kanamaksaga – ebatavaline maitsete kombinatsioon.
Jäta kommentaar

Jäta esimene kommentaar!

Teavita
avatar
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here