- 2 tk Keedetud kartulKeskmise suurusega
- 1 tk PorgandKeskmise suurusega
- 1 tk MunaKeskmise suurusega kanamuna
- 1 tk KurkVärske. Keskmise suurusega
- 250 g Veisekeel
- 3 spl Majonees
- 1 näputäis SoolOma maitse järgi
- 1 näputäis Must piparJahvatatud. Oma maitse järgi
- 6 tk Roheline sibul
Keelesalat – see on tavapärane ja kõigile tuttav salat keedetud kartulitest, munadest, porgandist ja värskest kurgist, mida meie saame veisekeele abil mitmekesistada. Tuttav salat on nüüd absoluutselt uue maitsega.
1 Valmis | Erilist nüansi annab salatile liha, antud juhul veisekeel. Valmistage ette kõik salati valmistamiseks vajalikud koostisained. Kartuleid on soovitav eelnevalt keeta koos koorega ehk "mundris". Samuti tuleb keeta koorega ka porgandit ja kanamunad. Kõige kauem peab keetma veisekeelt Aeg on täiesti individuaalne ja võib varieeruda peamise koostisosa ehk veisekeele kvaliteedist (mitte vähem kui 1,5 h). Kõhtu täitva salati jaoks keedetud toiduained tuleb jahutada. Üldiselt on kõige parem valmistada need toiduained juba eelnevalt ette. Värske kurk ja roheline sibul tuleb pesta. Keelesalati jaoks võib kasutada vabalt valitud majoneesi. |
2 Valmis | |
3 Valmis | |
4 Valmis | |
5 Valmis | |
6 Valmis | |
7 Valmis | |
8 Valmis | |
9 Valmis | |
10 Valmis | |
11 Valmis |
Jäta esimene kommentaar!