0 0
Jaga sõpradega:
Või lihtsalt kopeeri ja jaga viidet
Koostisosad
Portsjonite arv:
250 g Veisekeel Keedetud
5 spl Mais Konserveeritud
100 g Juust Kõva
2 tk Muna Keskmise suurusega kanamuna. Keedetud
1 tk Porgand Keskmise suurusega
6 tk Roheline sibul
100 ml Majonees
1 näputäis Sool Oma maitse järgi
Toiteväärtus
1 tk
Portsjon
359 kcal
Kalorsus
12.9 g
Valgud
25.6 g
Rasvad
8.3 g
Süsivesikud
Lisa kokaraamatusse

Selleks, et lisada retsepti oma kokaraamatusse/järjehoidjatesse on vajalik sisse logida või registreerida.

Rahvusköök:
Koostisosad
Valmistamine
Jaga

Antud retseptis pakutud kihilise salati jaoks kasutatakse kõige tavalisemad toiduained, mis suurepäraselt sobivad omavahel kokku: keedetud veisekeel, muna, porgand, roheline sibul ja juust. Erilist pikantsust ja samuti silma rõõmustavat väljanägemist annab kihilisele salatile konserveeritud mais.

Sammud
1
Valmis

Kihilise salati peamiseks koostisosaks on mais, sest see annab pikantset maitset ja samal ajal kaunistab meie salatit. Valmistage kõik salati valmistamiseks vajalikud toiduained vastavalt retseptile. Sellised toiduained, nagu veisekeel, porgand ja kanamunad, tuleb eelnevalt valmis keeta. Keele keetmisel lisage soola. Kui kõik koostisosad on valmis, siis jahutage ja puhastage.

2
Valmis

Jahtunud ja puhastatud veisekeel pange lõikelauale ja lõigake noaga väikesteks tükkideks ehk õhukesteks ribadeks.

3
Valmis

Sobiva salatikausi põhja esimeseks kihiks pange liha ja koheselt tehke majoneesist "võrk" peale (mugavuse mõttes võib majoneesipaki ülemise nurga ära lõigata).

4
Valmis

Riivige keedetud porgand kihilise salati jaoks.

5
Valmis

Järgmise kihina liha peale pange keedetud ja riivitud porgand. Pole vaja majoneesiga määrida.

6
Valmis

Koorige kanamunad ja peenestage samamoodi nagu porgandit.

7
Valmis

Pange munad porgandikihile ja maitsestage soolaga ning tehke majoneesist "võrk" peale.

8
Valmis

Hakkige roheline sibul peeneks.

9
Valmis

Järgmiseks kihiks on maitseroheline.

10
Valmis

Riivige juustu (vene, hollandi juust).

11
Valmis

Järgmiseks kihiks pange riivitud juustu.

12
Valmis

Määrige majoneesiga.

13
Valmis

Pange konserveeritud maisi peale. Eelnevalt kallake marinaadi purgist välja või pange maisi sõelale nõrguma.

14
Valmis

Kihiline salat maisiga kõhtu täitva toidukorra jaoks on valmis!
Veisekeelt võib asenda muu lihaga. Värske kurk sobiks ka suurepäraselt salati sisse.

Retsepti tagasiside
Retsepti tagasiside puudub, kasutage allpool olevat vormi, et seda postitada
Keelesalat - suurepärane kõhtu täitva lõunasöögi idee
eelmine
Keelesalat – suurepärane kõhtu täitva lõunasöögi idee
Korea salat ehk pikantne köögiviljaassortii
järgmine
Korea salat ehk pikantne köögiviljaassortii
Keelesalat - suurepärane kõhtu täitva lõunasöögi idee
eelmine
Keelesalat – suurepärane kõhtu täitva lõunasöögi idee
Korea salat ehk pikantne köögiviljaassortii
järgmine
Korea salat ehk pikantne köögiviljaassortii
Jäta kommentaar

Jäta esimene kommentaar!

Teavita
avatar
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here