- 3 tk KartulKeedetud. Keskmise suurusega
- 2 tk Seller
- 1 tk KurkVärske
- 2 tk MunaKeskmise suurusega keedetud kanamuna
- 0.5 tk SibulKeskmise suurusega
- 1 näputäis SoolOma maitse järgi
- 2 tl Sinep
- 0.5 tassi Majonees
Lihtne kartulisalata – roog, millega pakume Teile mitmekesistada oma menüü. Meie kartulisalati peamiseks koostisosaks on keedetud kartul ja lisaks on kanamunad, värske kurk, seller ja sibul.
1 Valmis | Klassikalise kartulisalati retsepti järgi tuleb eelnevalt keeta kanamunad ja kartulid koos koorega. Keedetud toiduained tuleb külma vette panna, et need jahtuksid. Kartuleid ei tohi liiga kaua keeta, et kartulid ei läheks liiga pehmeks ja neid oleks mugav lõigata. Jahutage ja koorige keedetud köögivilju. Peske ja kuivatage varsselleri ja värsket kurki. Koorige sibulat. |
2 Valmis | |
3 Valmis | |
4 Valmis | |
5 Valmis | |
6 Valmis | |
7 Valmis | |
8 Valmis | |
9 Valmis | |
10 Valmis |
Jäta esimene kommentaar!