0 0
Jaga sõpradega:
Või lihtsalt kopeeri ja jaga viidet
Koostisosad
Portsjonite arv:
3 tk Kartul Keedetud. Keskmise suurusega
2 tk Seller
1 tk Kurk Värske
2 tk Muna Keskmise suurusega keedetud kanamuna
0.5 tk Sibul Keskmise suurusega
1 näputäis Sool Oma maitse järgi
2 tl Sinep
0.5 tassi Majonees
Toiteväärtus
1 tk
Portsjon
188 kcal
Kalorsus
7.1 g
Valgud
11.5 g
Rasvad
13.1 g
Süsivesikud
Lisa kokaraamatusse

Selleks, et lisada retsepti oma kokaraamatusse/järjehoidjatesse on vajalik sisse logida või registreerida.

Koostisosad
Valmistamine
Jaga

Lihtne kartulisalata – roog, millega pakume Teile mitmekesistada oma menüü. Meie kartulisalati peamiseks koostisosaks on keedetud kartul ja lisaks on kanamunad, värske kurk, seller ja sibul.

Sammud
1
Valmis

Klassikalise kartulisalati retsepti järgi tuleb eelnevalt keeta kanamunad ja kartulid koos koorega. Keedetud toiduained tuleb külma vette panna, et need jahtuksid. Kartuleid ei tohi liiga kaua keeta, et kartulid ei läheks liiga pehmeks ja neid oleks mugav lõigata. Jahutage ja koorige keedetud köögivilju. Peske ja kuivatage varsselleri ja värsket kurki. Koorige sibulat.

2
Valmis

Mis järjekorras toiduaineid tükeldada ei oma mingit erilist tähtsust. Võime alustada näiteks kartulitest. Lõigake kartuleid lõikelaual keskmise suurusega kuubikuteks.

3
Valmis

Koorige kanamune ja samuti lõigake need keskmise suurusega kuubikuteks. Lõigatud munad pange kaussi.

4
Valmis

Hakkige puhastatud sibulat.

5
Valmis

Koorige värsket kurki, kuna koor võib anda mõruda maitse. Samuti lõigake kurki kuubikuteks. Lisage kurgikuubikuid kaussi.

6
Valmis

Lõigake seller viiludeks.

7
Valmis

Maitsestage kartulisalati kõik koostisosad soolaga oma maitse järgi. Lisage teelusikatäis sinepit. Lisage majoneesi.

8
Valmis

Korralikult segage kõik klassikalise kartulisalati koostisosad omavahel.

9
Valmis

Lihtne kartulisalat on valmis. Võib serveerida ühes suures ilusas kausis või eraldi portsjonitena salatipokaalides. Head isu!

10
Valmis

Teie ees on kartulisalati lihtsustatud retsept. Traditsioonilises retseptis on veel lisaks paprika, marineeritud kurk ja marineeritud vürtsikas pipar. Salati kastme sisse lisatakse mitte ainult sinepit ja majoneesi vaid ka naturaalset õunaäädikat.

Retsepti tagasiside
Retsepti tagasiside puudub, kasutage allpool olevat vormi, et seda postitada
Poola Kopõtka – maitsev ja kõhtu täitev roog
eelmine
Poola Kopõtka – maitsev ja kõhtu täitev roog
Keelesalat - suurepärane kõhtu täitva lõunasöögi idee
järgmine
Keelesalat – suurepärane kõhtu täitva lõunasöögi idee
Poola Kopõtka – maitsev ja kõhtu täitev roog
eelmine
Poola Kopõtka – maitsev ja kõhtu täitev roog
Keelesalat - suurepärane kõhtu täitva lõunasöögi idee
järgmine
Keelesalat – suurepärane kõhtu täitva lõunasöögi idee
Jäta kommentaar

Jäta esimene kommentaar!

Teavita
avatar