0 0
Jaga sõpradega:
Või lihtsalt kopeeri ja jaga viidet
Koostisosad
Portsjonite arv:
350 g Punased oad
230 g Sink
120 g Juust
100 g Tomat
150 g Hiina kapsas
15 g Till
70 g Sibul
100 g Majonees
Toiteväärtus
100 g
Portsjon
251 kcal
Kalorsus
12.5 g
Valgud
14.4 g
Rasvad
18 g
Süsivesikud
Lisa kokaraamatusse

Selleks, et lisada retsepti oma kokaraamatusse/järjehoidjatesse on vajalik sisse logida või registreerida.

Koostisosad
Valmistamine
Jaga

Oa singisalat on piisavalt kaloririkas ja lihtsalt valmiv roog, mis võib vabalt asendada üht peamist söögikorda. Suurepärane salativariant nii igapäevase kui ka piduliku laua jaoks. Kogu võlu seisneb valmistamise kiiruses ja pikantses maitses.

Sammud
1
Valmis

Alustame singi hakkimisest. Lõikame singi keskmise suurusega kuubikuteks ja paneme kaussi.

2
Valmis

Riivime juustu jämeda riiviga, lisame riivitud juustu singile.

3
Valmis

Seejärel hakkame köögivilju hakkima. Hakime hiinakapsa piisavalt peeneks.

4
Valmis

Seejärel tomati kuubikuteks, sarnased singiga. Valame hakitud köögiviljad kaussi.

5
Valmis

Tilli ja kooritud sibula hakime võimalikult peeneks, lisame kaussi ülejäänud koostisainete juurde.

6
Valmis

Avame oapurgi, kallame purgist välja vedeliku, ja et mitte ube kahjustada, tõstame need lusika abil kaussi.

7
Valmis

Maitsestame salati majoneesiga, seejärel segame põhjalikult, vajadusel lisame soola ja pipart.

8
Valmis

Naudime maitsvaimat salatit.

9
Valmis

Nipid:

Ettevaatust soola ja pipraga! Sink ja majonees on iseenesest vürtsikad ja soolased, seega võib juhtuda, et soola ja pipart ei olegi tarvis lisada. Seepärast soovitan salat esialgu majoneesiga läbi segada, maitsta, ning alles seejärel otsustada, kas on vaja maitseaineid lisada.
Oa singisalat on üsna universaalne ja koostisaineid või piisavalt vabalt vastavalt maitsele eemaldada/lisada.
Antud salati puhul rikastavad maitsepaletti suurepäraselt näiteks praetud šampinjonid, keedetud muna või paprika. Singi võib asendada suitsutatud vorstiga ja salat omandab rikkaliku sutisumaitse ja aroomi.
Oa singisalat kuulub Valgevene köögile ja ilmub teie söögilauale kõigest 10-15 minutiga.

Retsepti tagasiside
Retsepti tagasiside puudub, kasutage allpool olevat vormi, et seda postitada
Mango smuuti
eelmine
Troopiline oranž mango smuuti laimimahlaga
Paneeritud kanafilee
järgmine
Krõbe paneeritud kanafilee musta leivaga
Mango smuuti
eelmine
Troopiline oranž mango smuuti laimimahlaga
Paneeritud kanafilee
järgmine
Krõbe paneeritud kanafilee musta leivaga
Jäta kommentaar

Jäta esimene kommentaar!

Teavita
avatar