0 0
Jaga sõpradega:
Või lihtsalt kopeeri ja jaga viidet
Koostisosad
Portsjonite arv:
400 g Punapeet Kolm keskmise suurusega peeti
225 g Sibul Kaks keskmise suurusega sibulat
100 g Must ploom
50 g Kreeka pähkel
5 g Taimeõli
2 g Sool Oma maitse järgi
1 g Must pipar Jahvatatud. Oma maitse järgi
1 g Punane pipar Jahvatatud. Oma maitse järgi
Toiteväärtus
1 tk
Portsjon
259 kcal
Kalorsus
10.1 g
Valgud
20.7 g
Rasvad
32.1 g
Süsivesikud
Lisa kokaraamatusse

Selleks, et lisada retsepti oma kokaraamatusse/järjehoidjatesse on vajalik sisse logida või registreerida.

Rahvusköök:
Koostisosad
Valmistamine
Jaga

Peedisalat on väga kasulik roog. Peet on toiduaine № 1 nende inimeste jaoks, kellel on madal hemoglobiin. Samuti peet on väga kasulik seedetrakti jaoks. On tõestatud, et peet puhastab verd ja soodustab ning parandab aeinevahetust ning annab näole kena jume. Mõned ekslikult arvavad, et peale keetmist, peedis ei jää mingeid kasulikke aineid. Keedetud peedi positiivne efekt inimorganismile on vaieldamatu fakt. Antud peedi retsept on väga lihtne ja maitseelamus valmistab rõõmu isegi kõige pirtsakamale gurmaanile.

Sammud
1
Valmis
90 minutit

Pange eelnevalt pestut peeti vee potti ja seejärel pliidile. Antud protsess võtab umbes tund aega. Kui peet valmistab Teile probleemi ja ei taha kuidagi valmis saada siis kasutage minu soovitus №1.

2
Valmis

Koorige keedetud peet. Selleks, et aega säästa ja kiiremini peeti koorida, võtke kasutusele minu soovitus №2.

3
Valmis

Puhastatud peet lõigake 0,5 cm laiusteks viiludeks. Sellise suurepärase tööriista abil, nagu köögiviljalõikur, saame 0,5х0,5 cm suuruseid peedikuubikuid.

4
Valmis

Puhastage sibulad.

5
Valmis

Lõigake sibul väikesteks kuubikuteks.

6
Valmis

Kuumutage panni. Seejärel valage pannile õli ja laske kuumaks minna ning pange lõigatud sibul pannile. Pruunistage sibul kuumas õlis kergelt kuldse värvuseni, kogu aeg hästi segades.

7
Valmis

Kuivatatud ploomid jooksva vee all. Laske natuke kuivada.

8
Valmis

Lõigake kuivatatud ploomid peediga samasuurusteks kuubikuteks.

9
Valmis

Peenestage pähklid vabalt valitud ja enda jaoks mugava meetodi abil. Jätke üks pähkel kaunistamise jaoks.

10
Valmis

Nüüd on kõik salati jaoks valmis. Segage kõik toiduained korralikult kokku. Maitsestage taimeõliga, soola ja pipraga.

11
Valmis

Laske peedisalatil natuke seista, nii salat saavutab veelgi täidlasema maitse. Kuid ei ole keelatud ka kohe salati degusteerida. Salatit saab täiustada, lisades küüslaugupressi abil peenestatud küüslaugu küünt ja majoneesikaste. Soovin kõigile head isu!
Soovitus №1
Kui peet keeb juba piisavalt kaua aega ja ei saa kuidagi valmis, siis kallake vesi välja ja mitmeks sekundiks pange peet jääkülma vee sisse. Tõhusa tulemuse saamiseks kasutage jääkuubikud. Lisage need külma vee sisse. Kontrollige peeti. Selline šokiteraapia kohe muudab peeti pehmeks.
Soovitus №2
Kui Teile ei meeldi peeti koorida, siis võib ka teise meetodi abil koorest lahti saada. Lihtsalt võtke see maha nagu tavalist sokki. See on kontrollitud meetod. Natuke praktikat ja kõik tuleb kenasti välja.

Retsepti tagasiside
Retsepti tagasiside puudub, kasutage allpool olevat vormi, et seda postitada
Korea salat ehk pikantne köögiviljaassortii
eelmine
Korea salat ehk pikantne köögiviljaassortii
Maamehe hernesupp rohelise hernega ja lihapallidega
järgmine
Maamehe hernesupp rohelise hernega ja lihapallidega
Korea salat ehk pikantne köögiviljaassortii
eelmine
Korea salat ehk pikantne köögiviljaassortii
Maamehe hernesupp rohelise hernega ja lihapallidega
järgmine
Maamehe hernesupp rohelise hernega ja lihapallidega
Jäta kommentaar

Jäta esimene kommentaar!

Teavita
avatar