- 400 g PunapeetKolm keskmise suurusega peeti
- 225 g SibulKaks keskmise suurusega sibulat
- 100 g Must ploom
- 50 g Kreeka pähkel
- 5 g Taimeõli
- 2 g SoolOma maitse järgi
- 1 g Must piparJahvatatud. Oma maitse järgi
- 1 g Punane piparJahvatatud. Oma maitse järgi
Peedisalat on väga kasulik roog. Peet on toiduaine № 1 nende inimeste jaoks, kellel on madal hemoglobiin. Samuti peet on väga kasulik seedetrakti jaoks. On tõestatud, et peet puhastab verd ja soodustab ning parandab aeinevahetust ning annab näole kena jume. Mõned ekslikult arvavad, et peale keetmist, peedis ei jää mingeid kasulikke aineid. Keedetud peedi positiivne efekt inimorganismile on vaieldamatu fakt. Antud peedi retsept on väga lihtne ja maitseelamus valmistab rõõmu isegi kõige pirtsakamale gurmaanile.
1 Valmis 90 minutit | |
2 Valmis | |
3 Valmis | |
4 Valmis | |
5 Valmis | |
6 Valmis | |
7 Valmis | |
8 Valmis | |
9 Valmis | |
10 Valmis | |
11 Valmis | Laske peedisalatil natuke seista, nii salat saavutab veelgi täidlasema maitse. Kuid ei ole keelatud ka kohe salati degusteerida. Salatit saab täiustada, lisades küüslaugupressi abil peenestatud küüslaugu küünt ja majoneesikaste. Soovin kõigile head isu! |
Jäta esimene kommentaar!