1 0
Kerge kanasupp õhuliste klimpidega. Väärikas teine roog elementaarsetest toorainetest. See maitseb kindlasti kõigile.
Jaga sõpradega:
Või lihtsalt kopeeri ja jaga viidet
Koostisosad
Portsjonite arv:
350 g Kanaliha
310 g Kartul
110 g Porgand
60 g Sibul
110 g Nisujahu
1 tk Muna Keskmise suurusega kanamuna
17 g Küüslauk
1 tk Värsked rohelised Oma maitse järgi
1 näputäis Sool Oma maitse järgi
1 näputäis Must pipar Jahvatatud. Oma maitse järgi
1.8 l Vesi
Toiteväärtus
100 g
Portsjon
37 kcal
Kalorsus
3.6 g
Valgud
1.1 g
Rasvad
10.9 g
Süsivesikud
Lisa kokaraamatusse

Selleks, et lisada retsepti oma kokaraamatusse/järjehoidjatesse on vajalik sisse logida või registreerida.

Rahvusköök:
Koostisosad
Valmistamine
Jaga

Kanasupp klimpidega – kõige kodusem roog! Selle supi maitset teab praktiliselt igaüks. Oma koostiselt on retsept on üsna lihtne. Selle põhiliseks osaks on puljong, juurviljad ja klimbid. Saate ise otsustada, mida täpselt puljongisse (liha, köögiviljad) valida. Kanapuljong on traditsiooniline.

Sammud
1
Valmis

Peseme kanakoiva puhtaks ja paneme kastrulisse. Lisame vee, soola ja keedame 25 minutit. Kui puljong hakkab keema, eemaldame vahu.

2
Valmis

Valmistame supi jaoks ette juurvilja. Hakime sibula.

3
Valmis

Praeme seda kuumutatud õlis.

4
Valmis

Hakime porgandi, lisame selle pannile. Praeme, kuni porgand on poolpehme. Lisame soola, pipart.

5
Valmis

Lõikame kartuli keskmisteks viiludeks.

6
Valmis

Hakime peterselli ja küüslaugu.

7
Valmis

Valmistame klimbitaigna. Segame kokku muna, jahu ja 40 ml vett. Maitsestame soolaga.

8
Valmis

Segame korralikult. Valmis tainas peab olema paks ja nätske.

9
Valmis

Keedetud kana võtame puljongist välja. Eemaldame naha.

10
Valmis

Eraldame liha luudest.

11
Valmis

Järk-järgult (intervalliga 4 minutit) lisame kastrulisse kõigepealt praetud juurviljad, seejärel
kartuli, kana ja klimbid. Keedame 15 minutit.

12
Valmis

Paneme supi taldrikutele. Puistame üle hakitud maitserohelise ja küüslauguga.

13
Valmis

Soovitus:

selleks, et klimbid tuleksid lihtsamalt lusika küljest lahti, pistke lusikas eelnevalt kuuma puljongisse. Moodustage klimbid tee- ja supilusika abil. Mida paksem on tainas, seda lopsakamad on klimbid.

14
Valmis

Kodune kanasupp sobib väga hästi nisusaiakeste või rukkileivaga. Soovi korral võib lisada hapukoort või majoneesi.

Retsepti tagasiside
Retsepti tagasiside puudub, kasutage allpool olevat vormi, et seda postitada
Kananagitsad
eelmine
Õrnad kananagitsad riivsaias
Kanatiivad ahjus
järgmine
Kanatiivad ahjus – lihtsalt valmiv krõbe hõrgutis
Kananagitsad
eelmine
Õrnad kananagitsad riivsaias
Kanatiivad ahjus
järgmine
Kanatiivad ahjus – lihtsalt valmiv krõbe hõrgutis
Jäta kommentaar

Jäta esimene kommentaar!

Teavita
avatar
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here