- 200 ml Koor10%
- 300 g Lõhefilee
- 400 g Kartul
- 200 g Tomat
- 20 g Petersell
- 1 tk Sibul
- 20 g Sool
- 40 ml Taimeõli
- maitse järgi Must pipar
Koorene lõhesupp – eelroog, mille valmistamiseks kulutakse mitte eriti palju aega. Kala maitse koorekastme kombinatsiooniga suurepäraselt täidab nii igapäevast lõunat, kui ka peolaual on omal kohal. Isegi selle tuntud rooga valmistamisel on omad variatsioonid: kartuliga või ilma, roheliste hernestega või krutoonidega, erinevate vürtside ja maitserohelistega. Kõiki koostisosi peaks olema mõõdukalt, samas tuleb jälgida nende panemise korda, siis roog on keskmiselt paks.
1 Valmis | |
2 Valmis | |
3 Valmis | |
4 Valmis | |
5 Valmis | |
6 Valmis | |
7 Valmis | |
8 Valmis | |
9 Valmis | |
10 Valmis | |
11 Valmis | |
12 Valmis | |
13 Valmis | Valada suppi taldrikule ja kaunistada hakkitud peterselliga. |
Jäta esimene kommentaar!