0 0
Jaga sõpradega:
Või lihtsalt kopeeri ja jaga viidet
Koostisosad
Portsjonite arv:
250 g Sibul
250 g Koor 12%
20 g Või
200 g Sealiha
300 g Kartul
200 g Spinat
150 g Brokkoli
1 näputäis Sool Oma maitse järgi
Toiteväärtus
100 g
Portsjon
102 kcal
Kalorsus
4.3 g
Valgud
6.4 g
Rasvad
7 g
Süsivesikud
Lisa kokaraamatusse

Selleks, et lisada retsepti oma kokaraamatusse/järjehoidjatesse on vajalik sisse logida või registreerida.

Koostisosad
Valmistamine
Jaga

Spinati püreesupp on tõeline vitamiinipomm. Tänu spinatile saavutatud rohekas toon näeb laual efektne välja. Selle supiga võib näljatunde pikemaks ajaks kustutada.

Sammud
1
Valmis

Puljongi valmistamine. Lõikame sealiha väikesteks kuubikuteks ja viskame soolaga maitsestatud keevasse vette (umbes 600 ml vett). Puljongit peab keetma umbes 20 minutit kuni liha täieliku valmimiseni.

2
Valmis

Koorime, peseme ja hakime sibula peenteks kuubikuteks.
Paneme sibula paksupõhjalisse potti võiga praadima. Praetud sibul peab olema kuldpruun. Oluline on sibulat mitte üle praadida, et valmis supp kibe ei oleks.

3
Valmis

Koorime kartuli ja lõikame selle väikesteks kuubikuteks. jätame kartuli külma vette, et see tumedaks ei muutuks.

4
Valmis

Võtame puljongi tulelt, lõikame liha hästi väikesteks tükkideks, sest keedetud liha võib olla kõva.
Valame lihapuljongisse praetud sibula ja kartuli. Eelnevalt võtame kartulid veest ja peseme need veelkord läbi.

5
Valmis

Samal ajal kui kartul keeb, valmistame ette brokkoli ja spinati. Jagame brokkoli väikesteks õisikuteks. Värske spinati puhul tuleb eemaldada kõva vars, spinatilehti paar minutit keeta ja seejärel peeneks hakkida.

6
Valmis

Lisame supile brokkoliõisikud, spinati ja koore ning keedame veel umbes 4-5 minutit nii, et köögiviljades säiliksid nende kasulikud omadused. Maitsestame soolaga.

7
Valmis

Maitseainete armastajad võivad katsetada ja supile lisada muid erinevaid maitseaineid.

8
Valmis

Nipid:

Sellise supi valmistamiseks ei ole eriline kokakunstioskus vajalik. Spinati püreesupi sisse võib köögiviljad jätta tükkidena. Kes aga eelistab kreemjat struktuuri, võib supi püreestada. Sama kehtib ka paksuse kohta - kui soovite, et supp oleks vedelam, lisage rohkem koort.
Standartsed kooresed supid valmivad Prantsusmaal, antud retsept on Slaavi köögi jaoks interpreteeritud.

Retsepti tagasiside
Retsepti tagasiside puudub, kasutage allpool olevat vormi, et seda postitada
eelmine
Sipelgapesa kook liivataignast ja kondenspiimaga
Šokolaadikreem
järgmine
Šokolaadikreem avokaado ja banaaniga
eelmine
Sipelgapesa kook liivataignast ja kondenspiimaga
Šokolaadikreem
järgmine
Šokolaadikreem avokaado ja banaaniga
Jäta kommentaar

Jäta esimene kommentaar!

Teavita
avatar