- 250 g Sibul
- 250 g Koor12%
- 20 g Või
- 200 g Sealiha
- 300 g Kartul
- 200 g Spinat
- 150 g Brokkoli
- 1 näputäis SoolOma maitse järgi
Spinati püreesupp on tõeline vitamiinipomm. Tänu spinatile saavutatud rohekas toon näeb laual efektne välja. Selle supiga võib näljatunde pikemaks ajaks kustutada.
1 Valmis | |
2 Valmis | |
3 Valmis | |
4 Valmis | |
5 Valmis | |
6 Valmis | |
7 Valmis | |
8 Valmis | Nipid:Sellise supi valmistamiseks ei ole eriline kokakunstioskus vajalik. Spinati püreesupi sisse võib köögiviljad jätta tükkidena. Kes aga eelistab kreemjat struktuuri, võib supi püreestada. Sama kehtib ka paksuse kohta - kui soovite, et supp oleks vedelam, lisage rohkem koort. |
Jäta esimene kommentaar!